Rakvere pakub uudisena tulise maitsestusega miniverivorsti, praadides krõbedaks muutuvate juustutükkidega verikäkki ning naturaalset praevorsti.

Rakvere lihakombinaadi juhatuse esimees Olle Horm sõnab: „Selle talve müügikasvuks planeerime 33%. Lihade müügid on igal talvel järjest kasvanud ning seepärast ootame ka sel aastal eelkõige talvepraadide müügikasvu. Suurim talvetoodete müügikasv tuleb traditsiooniliselt detsembris, mil müüakse pool kogu aasta mahust“.

Rakvere lihakombinaadi turundusdirektor Anne Mere sõnul hindab tarbija eristuvaid tooteid, mistõttu pannakse rõhku unikaalsetele toodetele.
„Tulise maitsestusega verivorsti ei ole seni keegi pakkunud, ehkki paljud eelistavad ka jõululaual vürtsikamat toitu. Lihade osas oleme arendanud pakendeid ning mõelnud tarbija mugavusele. Osad uued talvelihad on pakendatud käepärasesse küpsetuskarpi, mis võimaldab liha käsi määrimata kiirelt ja lihtsalt valmistada“.