„Erakapitalil põhinev ettevõte Go Rail opereerib rahvusvahelisi reisirongiliine üksnes omavahenditest, dotatsiooni saamata. On tõsiasi, et majanduspoliitilistel põhjustel ei ole olukord rahvusvahelise reisijateveo jaoks soodus. Samuti pole selge, millal poliitilised ja majanduslikud suhted paranema hakkavad. Go Rail jälgib hoolikalt tarbijate käitumist, et leida sobivad tingimused Eesti ja Venemaa vahelise reisijateveo korraldamiseks," ütles Go Raili kommunikatsioonjuht Kersti Gorstov Ärilehele.

Pakutakse soodustusi

Üle-eelmisel nädalal andis Go Rail teada, et alates 13. oktoobrist on võimalik osta kuni 50% soodsamalt rongipileteid Venemaale ka kõige populaarsematel reisiperioodidel 31.10-05.11.2014 ning 25.12.2014-11.01.2015. Varem kehtisid ostukuupäevast lähtuvad sõidusoodustused üksnes tipp-perioodi välistel aegadel.

„Meil on hea meel, et saame koostöös Vene raudtee-ettevõttega FPK pakkuda nüüd soodustust ka nendeks perioodideks, mil huvi rahvusvahelistel rongiliinidel reisimise vastu on kõige suurem," sõnas Go Raili arendusdirektor Jolan Ševtsov. „Usume, et soodne sõiduvõimalus toob taas Eestisse aastavahetust veetma tuhandeid külalisi Venemaalt ning aitab elavdada turismivaldkonda tervikuna."

Ehk suudab ettevõte sel moel sõitjaid meelitada ning liinide sulgemisest pääseda.