Esimesel juulil kuulutati Reeboki Euroopa peakontoris Amsterdamis spordifirma ja Lewis Hamiltoni vaheline mitmeaastane koostööleping.
SmoothFit on unikaalne tehnoloogia millega on eemaldatud kõik õmblused ja liited jalanõudes ning rõivastuses et vähendada hõõrdumist vastu jalga ja keha.
Üli mugav treeningriietus võimaldab kandjal treenida kauem kartmata marrastusi või nahaärritust.
Kommenteerides oma koostööd Reebokiga ütles Lewis:“Ma olen väga põnevil, saades Reeboki pere uusimaks liikmeks ning ühinedes selliste tippsportlastega nagu Thierry Henry, Yao Ming, Allen Iverson, Amir Khan, Carolina Kluft ja paljud teised. Reebokiga seotud sportlased kogu maailmast on kõik isikupärased ega silma paista. Tooted, mida Reebok neile loob, annavad neile tõelise konkurentsieelise.“
Lewis Hamilton on värskeim spordistaar kes liitunud Reeboki tiimiga, kuhu juba kuuluvad korvpalli superstaarid Yao Ming ja Allen Iverson, FC Barcelona ründaja Thierry Henry, India kriketisensatsioonid MS Dhoni ja Rahul Dravid, tennisemängija Jelena Jankovic, NHLi täht Alexander Ovechkin ja legendaarne Rootsi seitsmevõistleja Carolina Klüft.

Reeboki SmoothFit kollektsiooni on võimalik osta valitud edasimüüjatelt üle maailma ning spordifirma kodulehelt.