"Pean oma elu parimaks investeeringuks ettevõtte laienemist Lätti ja Leetu," lausus Roos. Balti riikidesse laienes Roosi reklaamibüroo Inspired Universal McCann.

"Kui sa oled Eestis juba edukas tegija, siis mingil hetkel võib Eesti turg jääda väikeseks. Eestis on väga hea alustada, Eesti on koduturg ja siin on investeerimispoliitika väga hea. Eesti on innovaatiline ning siit saadud kogemusega on Lätti ja Leetu või Skandinaaviasse laienemine lihtsam," rääkis ettevõtja.

Roos ütles, et reklaamibüroo laienes Lätti ja Leetu eelmise Vene kriisi ajal, see pole värske tehing. Tema filosoofia järgi tuleb laieneda just rasketel aegadel. "Ei maksa oodata paremaid aegu, sest neid ei pruugi tulla."

"Heal ajal oskab igaüks laieneda. Raskel ajal ei tuleks oma äri mitte kokku tõmmata vaid laieneda, kui selle suudad hästi ära teha, siis on äriedu mõõdetav suuremates summades," sõnas Roos.

Reet Roos on seotud firmadega Inspired Universal McCann OÜ, OÜ RR Valdus, OÜ RRKH Investeeringud, OÜ Tööõigusbüroo Labour Consulting ning OÜ Sparknet Company.

Äripäev paigutas Roosi rikaste TOPis 13,3 miljoni euroga 189 kohale. Roos ise hindas oma vara poole väiksemaks.