Pärast pikka talve püütakse ikka tarbetutest asjadest lahti saada, et suvele kergelt, ilma liigse taagata vastu minna. Selleks taagaks on kuuris, garaažis või suvilas vedelev vana rauakola.
Aga vanad metallvannid, malmradiaatorid, metallkonstruktsioonid, vanad kodumasinad (pesumasinad, külmikud, gaasipliidid) ja metalli sisaldav prügi võivad sisse tuua kena kopika.
Kampaania algab esmaspäeval, 2. aprillil ja kestab 2 kuud, kuni 31. maini 2018. Kampaania tunnuslause on sel aastal „Vask ja malm, raud ja teras - ole rikas igas eas! “
Kampaania käigus saab kõigis üheksas vastuvõtupunktis üle Eestis iga ära antud tonni metalli eest rohkem raha kui tavaliselt. Ja seekord lausa kordades rohkem kui eelmistel kordadel!
Selleks tuleb enne arveldust keerutada juba varasematest kampaaniatest tuttavat õnneratast, mis paigaldatakse kõikidele Refonda platsidele, ning saada iga tonni eest tavahinnale lisa. Ning kui varem oli tegemist 5, 10, 15 ja 30 euroga, siis nüüd numbrid algavad 10 eurost ja on kuni 50 eurot! Aga see ei ole veel kõik – kui te toote värvilist metalli, siis boonuse summa KAHEKORDISTUB!
Suurepärane võimalus vabaneda metalllikolast, ja veel selle pealt teenidagi!
Ka see pole veel kõik. Igal platsil kampaania lõpus toimub ka peaauhinna välja loosimine! Peauhinnaks on Tallinki kinkekaardid.
Kasutage suurepärast võimalust teha midagi kasulikku ja saada vana kasutult seisva metalli eest kena kopikas!
Refonda tähendab alati häid hindu ja suurepärast teenindust!
Refonda vastuvõtupunktid asuvad Tallinnas (kaks platsi), Tartus, Narvas, Rakveres, Pärnus, Türil, Kohtla-Järvel ja Võrus.
Lähemalt saab kampaania, vastuvõtupunktide, vanametalli hindade kohta uurida Refonda tasuta infotelefonilt 1817 või kodulehelt www.refonda.ee. Samast saab tellida ka veoki suurekoguselise laadungi jaoks.
Refonda on Eesti kapitalile rajatud ettevõte, mis kuulub kontserni BLRT GRUPP AS koosseisu. Kontserni põhitegevused on laevaehitus, laevaremont, metallkonstruktsioonide valmistamine, masinaehitus, vanametalli töötlemine, kaubaveod, sadamateenused ja laadimis- ning lossimistööd.
Kontserni kuulub 65 tütarettevõtet Eestist, Lätist, Leedust, Ukrainast, Venemaalt, Soomest ja Norrast. BLRT GRUPP annab tööd rohkem kui neljale tuhandele inimesele.

Jaga
Kommentaarid