AS Rondam Grupp on Tartus tegutsev 100protsendiliselt Eesti kapitalil põhinev ettevõtete grupp. Kontserniettevõtjad tegutsevad kahel peamisel
tegevusalal: pakendite ja pakkematerjalide tootmine ning kinnisvara arendamine ja haldamine.

Kontserni juhtimine toimub läbi AS-i ESTIKO. ESTIKO nõukogu on ühtlasi kontserni tootmis- ja kinnisvaraettevõtjate ühine nõukogu. ESTIKO põhitegevus on kontserniettevõtjate strateegiline ja finantsalane juhtimine ning nõustamine.

Kontserni kinnisvarasektor omab, arendab või haldab Tartus Sisustus E Kaubamaja, Kesklinna keskust, Emajõe Ärikeskuse büroohoonet (osalus 95%), TASKU keskust koos bussijaamaga, Tehase - Teguri tänava tootmis- ja laohoonete kompleksi, Tähe tn 4 büroohoonet ja Ravila tn 59 kinnistut.

Rondam Grupi teine rahamasin on AS ESTIKO-PLASTAR. Selle peamiseks tegevusalaks on plastpakendite ja -pakkematerjalide tootmine ning turustamine. ESTIKO-PLASTAR toodab kilepakendeid erinevatele tööstusharudele: toiduainetööstus, turbatööstus, tekstiilitööstus, ehitusmaterjalitööstus (sh termokatted ja tavaline standardkile), puidutööstus. Traditsioonilise polüetüleenkile sortimendile on viimastel aastatel lisandunud mitmed uued materjalid, mis võimaldavad toota pakendeid väga kõrgete kvaliteedinõudmistega toiduainetööstustele kui ka pakkuda uudseid lahendusi teiste tööstusharude ettevõtete pakendivajaduste rahuldamiseks.

Ettevõtte ekspordi osatähtsus käibest tõusis viie aasta lõikes kõrgemaile tasemele, moodustades 2014. aastal 57%-i kogukäibest (2013: 54% kogukäibest).

Suuremateks eksportturgudeks on ettevõttel Läti, Leedu, Venemaa ja Rootsi. Ettevõte eksportis 2014. aastal 21 riiki (2013: 20 riiki).

Oluliselt on suurenenud eksport Bulgaariasse (4847% kasv võrreldes 2013. aastaga), eksport Belgiasse (kasv 274%), Tšehhi (kasv 100%) ja Venemaale (kasv 93%). Ettevõtte kogutoodang ulatus 2014. aastal 7557 tonnini (2013: 7083 tonni).

Rondam Grupi käive oli mullu 34,1 miljonit, aasta varem 29,9 miljonit eurot. Kasum oli aga üle-eelmisel aastal kõrgem 5,1 miljonit, eelmise aastal 4,9 miljonit eurot.

Rondam Grupil on varasid 70 miljoni ja kohustusi kokku 42 miljoni euro eest.

Mullu maksis grupi omanik Seli endale 1,12 miljonit eurot dividendi.