Reisifirmas Travel In peaaegu kolm aastat töötanud Kaljuvee tõdeb, et talle hakkab vastu, kuidas üks firma eestvedajaid, varemgi ebaõnnestumisega silma paistnud Marina Laikjõe, taas oma teod avalikkuse ees puhtaks rääkida üritab, kirjutab Õhtuleht.

Travel In taotles pankrotti kohe pärast seda, kui suure pauguga oli lõhkenud teine avalikkuse ees usaldusväärsena tundunud eestlaste päikese alla lennutaja, Top Tours.

Praegu Tais viibiva, paari aasta eest telesaates "Unelmate pulm" kuulsust kogunud Kaljuvee väitel peaks maksuametile kindlasti huvi pakkuma nn must raha, mida Travel In maksis.

"Mullu oktoobris otsustasid omanikud Janek Tammemäe ja Marina Laikjõe, et palgakulud on maksude tõttu liiga suured," meenutab Kaljuvee, "pakkusid töötajaile välja variandi, et hakkame kontole saama ametlikult miinimumpalka, ülejäänu tuleb ümbrikus. Hull värk, mis meil toimus seal."
Refereeritud artikli täistekst Õhtulehe veebiküljel

Tez Touri juht Marina Laikjõe teatas Delfile, et Kaljuvee väide, nagu oleks Laikjõe kuni Travel Ini tegevuse lõppemiseni olnud ettevõtte eestvedaja, on vale.

"See faktiväide on vale. Travel In Tours OÜ eestvedajaks ei ole olnud Marina Laikjõe alates 2007. aastast. Tegemist on osanikuga osa suurusega 10%. Seega ei saa väita, et 10% omanik - ja ainult 10% omanik- oleks kuidagi firma eestvedaja," ütles Laikjõe.