Reval Takso juhatuse liikme Alo Tintse sõnul on lahkumise taga lihtne soov - nad eelistavad liituda sellise mobiilirakendusega, mis vahendab professionaalsete litsentseeritud taksode teenuseid.

Tintse sõnul peaks iga taksotellija mõtlema rohkem sellele, kas takso, millega ta sõidab, on litsentseeritud, kontrollitud ja turvaline ning kas juhid ka sõidutasust makse maksavad.

„Taxifyl on kaks põhilist häda, mille nimed ükskõiksus ja anonüümsus nii pakutava teenuse kvaliteedi kui ka seaduste täitmise suhtes. Reval Takso on aga 13 aastat aastat ehitanud üles oma brändi ning me ei saa toetada ei ükskõiksust ega ka ebaausat konkurentsi, mida aetakse innovaatilisuse nimel," viskab taksofirma juht õhku karmid süüdistused.

Taxify Eesti tegevjuht Henrik Raave ütles Revali uudise peale, et tegelikult on neil küll seda kahju teatada, aga Taxify pidi ajutiselt sulgema Reval Takso dispetsertarkvara kasutajakonto kuni pikaajalise võlgnevuse tasumiseni. "Reval Takso taksojuhid on endiselt Taxify süsteemis kättesaavad ja kliendid saavad neid kõikide teiste heade taksode hulgast tellida," ütles Raave.