Piisab, kui kasutaja kannab oma Revoluti kontole ühte 25-st rakenduse toetatavast valuutast, ja kohe ta saabki raha mis tahes krüptovaluutaks vahetada. Niisugune vahetusprotseduur võtab aega 30 sekundit.

„Krüptovaluuta kasutuselevõtt on juba pikka aega olnud meie klientide põhisoov. Pakkudes oma kasutajatele võimalust osta ja müüa krüptovaluutat lihtsal viisil, jätkame enda kui finantssüsteemi huligaani kuvandi kinnistamist. Endiselt on hulganisti mooduseid, kuidas seda saab tugevalt raputada ning tarbijale mugavamaks ja odavamaks muuta,” lausus Revoluti Balti piirkonna juht Andrius Bičeika.

Revoluti kasutajad saavad soetatud bitcoin’e, litecoin’e ja ethereum’e hoida koos muude valuutadega rakenduses endas või saata krüptovaluutat tasuta ja momentaalselt Revoluti teistele kasutajatele. Kui juhtub, et kaardimakse korral ei ole kontol piisavalt vahendeid mõnes traditsioonilises valuutas (fiat), konverdib rakendus krüptovaluutad maksmise hetkel automaatselt parima võimaliku kursiga.

Revolut pakub võimalust kasutada vahetamiseks ükskõik millist 25-st eri fiat-valuutast. Näiteks kui inimene soovib krüptovaluutat osta Poola zlottide või Šveitsi frankide eest, väldib ta sellisel moel valuutavahetustasusid, sest ta ei pea raha kõigepealt USA dollariteks või eurodeks vahetama.

Revolutiga garanteeritakse kliendile vahetamise eest 1,5% vahendustasu ja mingeid täiendavaid peidetud tasusid ei lisandu.