Rime Kinnisvara Vahenduse juhatuse liige Monica Meldo sõnul on Swedbank ja Rime Kinnisvara teinud koostööd juba aastaid, et pakkuda klientidele soodsamaid teenuse- ja finantseerimistingimusi. "Seekordseks kampaania sisuks on tasuta hindamisakt kõigile Swedbanki klientidele, kes ostavad uue kodu Rime Kinnisvara vahendusel. Kinnisvaraturg on taas aktiivsemaks muutnud ja soovime oma pakkumisega uue kodu soetamise võimalikult meeldivaks protsessiks kujundada," sõnas Meldo. Kõigile teistele Swedbanki klientidele kehtib soodushind -20% hindamisteenuse tavahinnakirjast.


Swedbanki eluasemelaenude osakonna juhataja Anne Pärgma sõnul on üha selgemalt näha, et kinnisvara soetamiseks on hea aeg. "Kui vaadata kogu Eestit üldiselt, siis esimest korda on keskmine netokuupalk võrdne korteri keskmise ruutmeetri hinnaga ehk siis hinnad on vastavuses töötavate inimeste sissetulekuga. See tähendab, et paljudel kodu soetamist edasi lükanud inimestel tasuks kaaluda kodu ostmist," märkis Pärgma.


Koostöökuu täpsem kirjeldus asub www.rime.ee/kampaania, Swedbanki Sinu Kodu sooduspakkumistega saab lähemalt tutvuda www.swedbank.ee.