Oasis oli väga edukas ansambel, mis andis välja mitmeid suuri hitte, müüs välja Wembley staadioni ning neil oli mitu albumit, mis jõudsid esimesele kohale. Bändi liikmed elasid tõelist rokkstaari elu, mida saatis ka vendade Noel ja Liam Gallagheri pidev kiskumine. Liami viimaste aastate juhtumised on olnud aga muretvalmistavad, kirjutab Celebrity Networth.

Oasis läks lahku 2009. aastal. Nad olid müünud 70 miljonit albumit. Karjääri tipus oli Liam Gallagheri varade väärtus 50 miljoni dollari kandis.

Hiljuti läbis Liam valusa lahutusprotsessi, mille tulemusel sai tema eksnaine Nicole Appleton poole tema varast. Kuid hullem on see, et mehe hinge taga oli enne lahutust 15 miljonit dollarit. Nüüd siis 7,5 miljonit. See on tippajaga võrreldes 85-protsendiline kaotus. Mis 35 miljoniga juhtus?

2013. aastal ütles Liam ühes intervjuus, et elas tuuridel üle oma võimete. Ta kulutas meeletult ka riietele.

„Ma ei käinud tuuridel, et tulla tagasi suure hulga rahaga. Ma läksin sinna, et veeta meeldivalt aega ja anda suurepäraseid kontserte. Ma nautisin bändis olemist. See tähendab heades hotellides elamist ning äriklassis reisimist."

Selle vastu on raske vaielda. Mehel oli naisega kahasse 4,3 miljoniline häärber Oxforshires, 7,2 miljoniline maja Hamsteadis. Lisaks on tal kahe magamistoaga korter Manhattanil, mis on juba aasta aega 2,5 miljoni dollariga müügis.

Kõik need andmed tulid välja karmi lahutusprotsessi käigus. 15 aastat kestnud suhe purunes, kui selgus, et Liamil oli sohilaps Ameerika ajakirjaniku Liza Ghorbaniga.

Liam süüdistas oma naist, et see hakkas pärast armukesest ja lapsest teada saamist nende ühist vara tuulde loopima. Kohus ei olnud temaga päri.

Lahutusprotsessi kohtukulud olid mõlemale osapoolele ligi 1,1 miljonit dollarit.

Armuke kaebas aga Liami samuti kohtusse, et saada kätte alimendid. Ta sai juba 5000 dollarit kuus, nüüd väänas kohtunik sellele veel 5000 dollarit otsa. Rokkar on kurtnud, et tal on ärevushäired ja depressioon. Ta ei ole kunagi oma tütar Gemmaga kohtunud.

2014. aastal soovis Liam, et Oasis tuleks taas kokku ja läheks tuurile, kuid vend Noel ei soovinud sellest midagi kuulda.

7,5 miljonit on siiski suur raha ning suurem osa meist elaks sellest elu lõpuni ära. Liami puhul ei oleks aga imekspandav, kui ta selle aastaga läbi põletab.