Isa Frederik Lundberg on kinnisvara investeerimisega tegelev Lundbergföretagenin omanik ja on rikkuselt Rootsi 11. inimene. Tema 35- ja 36-aastased tütred on äriühingu väärtust tõstnud 15 protsenti pärast 2015. aastat, mil nende isa osa aktsiatest järeltulijatele andis.

Forbesi andmeil pole tütarde nimed veel miljardäride tabelis. Küll aga hindab Bloomberg, et nende varade väärtus on tõusnud üle ühe miljardi dollari piiri, kirjutas Taloussanomat.

Soomel on miljardäre oluliselt vähem kui Rootsis. Ajakirja Forbes andmeil on Soomes 6 miljardäri, neli neist on seotud peamiselt liftidega tegeleva firmaga KONE, mis on perekond Herlini omanduses.

Peale Herlinite kuulub nimekirja veel hambaarsti seadmete tootja Planmeca asutaja ja tegevjuht Heikki Kyöstilä ja segakontserni Wihuri suurim aktsionär Antti Aarnio-Wihuri.

Soome kõige rikkam inimene on Antti Herlin, kellel on kokku vara ligikaudu 4.3 miljardit dollarit.

Rootsis on kümme inimest, kelle on vara rohkem kui 5 miljardit dollarit. Forbesi andmetel on kõige rikkaim rootslane H&M-i suuromanik Stefan Persson, kelle varade väärtus on 21.2 miljardit eurot.

Viie kõige rikkama rootslase vara väärtus on 43.6 miljardit dollarit. Soomel on sama näit 11.4 miljardit dollarit.