Päeva alustas ta Hiina rikkuselt teise mehena, kel vara ligi 30 miljardit dollarit. Vaid loetud tunnid hiljem oli sellest järgi jäänud ligi 16 miljardit.

Li Hejun on oma varanduse teeninud firmaga Hanegy Thin Film Power. Ta on selle ettevõtte juhatuse esimees. Seal toodetakse kõike, mis seotud päikeseenergiaga. Nad on kiiresti tõusnud üheks suurimaks tegijaks selles valdkonnas. Ettevõtte väärtuseks hinnati veel enne seda saatuslikku päeva 40 miljardit dollarit. See on seitse korda rohkem kui USA sama valdkonna suurimal tegijal First Solaril.

Paraku kukkus Hanergy aktsia hind kolmapäeval Hong Kongi börsil 42% ning seda kauplemispäeva viimase 30 minuti jooksul. See oli nii ootamatu ja kiire kukkumine, et regulaatorid pidid firma aktsiaga kauplemise üldse peatama.

Mis selle kukkumise taga oli? Tuleb välja, et massiline aktsiamüük sai alguse, kui Li Hejun otsustas mitte minna igaaastasele ettevõtte aktsionäride kokkutulekule Hong Kongis. Firma kõneisik ütles kommentaariks, et härra Li'l oli tähtsamaid toimetusi.

Hanergyi tuleviku osas kasvatas skeptitsismi ka konkurent Yingli Green Energy Holding Co. teade, milles muuhulgas seisis, et neil on suured kahtlused, kas nad suudavad ettevõttena üldse püsima jääda. Yingli aktsia hind kukkus kohe 40%.

Tõenäoliselt on see viimane kord, kui härra Li Hejun ükskõik mis koosolekule minemata jätab.