Suurärimees Vjatšeslav Leedole kuuluva Saaremaa lihatööstuse juhatuse esimees Kristjan Leedo märkis, et 2010. aasta veebruarist lihatööstusega liitunud Aru asemele ei ole uut tegevjuhti esialgu plaanis palgata, kirjutab
.

„Saime tegevjuhita hakkama ka enne Aivari tulekut meile ja aktiivselt uut juhti praegu ei otsi," ütles Kristjan Leedo. „Enne Aivari ametisse asumist oli firma juhtimine juhatuse käes. Uuest aastast ongi plaanis jätkata nii nagu enne Aivari aega ehk tegevjuhi koht esialgu täitmata jätta. Mida toob aga kaugem tulevik, seda ei oska praegu keegi öelda."

Leedo sõnul polnud Aru lahkumine lihatööstusest mingi äkkotsus, vaid asjaosalistele juba ammu teada asi. „Mina olen seda teadnud juba oma kolm-neli kuud," kinnitas ta.

Seevastu lihatööstuse töötajaskond kuulus Aru lahkumisest väidetavalt alles möödunud reedel ning võttis teate vastu suure imestuse ja üllatusega.

„Need on tegelikult ammu selgeks räägitud asjad," kinnitas ka Aivar Aru. „Äris käibki ju nii, et kõigepealt saavad kaadrimuudatustest teada otsustajad ja hiljem teised. Ega mu lahkumine lihatööstusest nii põrutav uudis ka nüüd ole, et kõik peaksid sellest lehest lugema - inimeste vahetumine on ju rutiin," lisas varem Läätsa kalatööstust ja Saaremaa Golfi juhtinud mees naerdes.

Nii Leedo kui ka Aru kinnitasid, et lähevad lahku sõpradena. „Mul pole Aivarile midagi ette heita, koostöö sujus. Ta ise leidis endale uue väljakutse," ütles Leedo.

„Intriigi või skandaali pole siit tõesti mõtet otsida," lisas Aru.

Oma tulevikuplaanidest ei soostunud Aru pikemalt rääkima, kuigi Meie Maa teab, et mehe uueks töökohaks saab Reval Auto esindus.

„Praegu tegutsen ja vastutan ma veel lihatööstuses ning ei taha tulevikust pikemalt rääkida, sest uus tööleping on veel sõlmimata," selgitas Aru. Leedo on samuti teadlik, et Aru siirdub Kuressaares Audidega kaupleva esinduse palgale. „Ta on seda asjandust ju koolis õppinud," lisas lihatööstuse juhatuse esimees.