SLK klienditeenindusjuhi Anu Lombi sõnul teenindavad Virtsu-Kuivastu liini neli parvlaeva, mis kõik sõidavad maksimaalse sagedusega, et viia reisijate ooteaeg miinimumini.

“Praamiliikluses tuleb pingelisem päev kindlasti ka pühapäeval, kui soovitame Saaremaalt mandrile naasmiseks kavandada oma tagasisõit suurema ajakulu vältimiseks päeva esimesse poolde,” ütles Lomp.

Kuivastu-Virtsu liinil teenindavad reisijaid parvlaevad Viire, Regula, Scania ja Koguva, teatas ettevõte Delfile.

Sadamates kaasas SLK sel nädalavahetusel liikluse korraldamisse turvafirma, mille töötajate ülesandeks on reguleerida liiklust kail, kus esmakordselt on autode laevale sõitmine korraldatud vähemalt kuues sõidureas. Sadamas teenindavad reisijaid lisaks olemasolevatele kassadele nn. liikuvad kassad.

SLK teeb nädalavahetusel lisareise ka Hiiumaa-liinil. Rohukülast Heltermaale läks lisareis reedel kell 12.30 ja lähevad veel laupäeval ja pühapäeval kell 8.30.

Heltermaalt Rohukülasse teeb SLK lisareisid reedel kell 14.30 ning laupäeval ja pühapäeval kell 10.30. SLK teatel teenindavad reisijaid sellel liinil parvlaevad St. Ola, Ofelia ja vajadusel Harilaid.

Eelmise aasta Õlletoobri toimumise ajal teenindas SLK kolme päeva jooksul kõikidel liinidel kokku 44 954 inimest, sellest Virtsu-Kuivastu liinil 32 506 reisijat.