Ülikooli ajal kohtunud abielupaar oli suutnud kõrvale panna 67 000 dollarit, mis inflatsiooni arvestades oleks täna 500 000 dollarit. Kuidas seda aga kaitsta, ehk isegi kasvatada? Pärast kuid kestnud vaidlusi pakkus naine välja, et Myer võiks pöörduda sõbra poole. Mees häbenes naabri poole pöörduda, ta kartis, et kaotab sõbra. Lisaks teadis ta, et  Warreni toonane investeerigute minimaalne limiit oli 150 000 dollarit. Ei olnud mõtet tema poole pöördudagi.

See Warren oli aga täna maailma rikkuselt viies mees Warren Edward Buffett. Täna juhib ta 500 miljardilise varademahuga investeerimisfirmat. Tal endal on hinge taga 58 miljardit.

Myer Kripke ootas kolm aastat enne kui julges Buffetti poole pöörduda. See oli suure ärigeeniuse tõusu algus. Buffett oli nõus sõpra aitama, ta ei kahelnud sekunditki. „Mulle meeldis Myer ja ma soovisin ajada äri inimesega, kes jääks mu sõbraks ka siis, kui midagi viltu läheb," ütles Buffett.

„Me sisenesime tema ärisse varakult ja tagasihoidliku summaga. Siis see aga kasvas meeletu hooga," kirjeldas Myer.

Juba peagi olid Kripke'd miljonärid, siis multimiljonärid. 90ndate keskel oli 67 000 dollarist saanud 25 miljonit dollarit (inflatsiooni arvestades umbes 40 miljonit dollarit).

Siiski elas abielupaar tagasihoidlikku elu. Neist said aga filantroobid, heategijad, kes andsid ära miljoneid nii Juudi kogukonna hüvanguks kui ka oma kunagisele ülikoolile.

Dorothy Kripke suri 2000. aastate septembris 88 aasta vanusena. Myer Kripke elas aga 100 aastaseks ning suri eelmisel nädalal.