Äriregistrist selgub, et septembri algusest on Eno Saarele kuulunud DDP Est OÜ osanikeks saanud Sander Saar ja Signe Saar.

Ka ühe Eno Saarele kuuluva korteri ning abikaasaga ühiselt kuuluva kolme korteri ja ühe krundi juures on kinnistusregistrisse 1. septembril, viis päeva pärast Tallinna Sadama juhatuse kinnipidamist, ilmunud notari märge kinnistamisavalduse registreerimise kohta ning viide kinnistamisavaldusele hoiatab, et menetlus on lõpetamata ning kinnistusraamatusse võib osa kandeid olla tegemata.

Eno Saarest sai 2001. aasta suvel Tallinna säästva arengu ja planeerimise ameti ühisveonduse juht. Valdkonna eest vastutavaks abilinnapeaks oli tollal Toivo Ninnas, praegune HTG Investi nõukogu esimees, kirjutas Äripäev.

Kaks aastat hiljem kinnitas linnavalitsus Saare transpordi- ja keskkonnaameti juhatajaks. 2006. alguses tuli tal sellelt kohalt lahkuda ametnikele makstud suurte preemiate tõttu.

Tallink teatas täna õhtul, et tütarettevõtte HTG Investi nõukogu käivitas ettevõttes sisejuurdluse, mille alusel tehakse ka edasised otsused. Eno Saar on juhataja kohalt nõukogu poolt tagasi kutsutud.

Täiendava seisukoha toimunu osas lubas ettevõte võtta seejärel, kui lisaks sisejuurdluse tulemustele on lisainfot ka ametliku juurdluse suhtes.