Mõisa varanduseks hindab Äripäev 329 miljonit krooni. Esimene naine rikaste edetabelis teenis oma investeeringutelt eelmisel aastal 50 miljonit krooni kasumit. Üldedetabelis asub Mõis 79. kohal, kirjutab aripaev.ee.

Temale järgneb kohe 323 miljoni krooni suuruse varandusega Galina Ignatenko. Eesti Mereagentuuri ja Egna Tanko omanik, võttis Mereagentuuri juhtimise üle pärast ettevõtte loonud abikaasa Sergei Ignatenko surma.

Kolmas on naiste arvestuses Galina Aleksandrova 319miljonilise varandusega. Pensionil olev Aleksandrova on BLRT Grupi väikeaktsionär, kes tuli Balti  laevaremonditehasesse tööle 1959. aastal treiali õpilaseks. Ettevõtte erastamise ajal oli Bermani asetäitja ökonoomika alal ehk arvude fänn. Aleksandrova on öelnud, et ainult võhikute jaoks on numbrid midagi väga igavat, elutut ja kuiva. Tegelikult on nendega tema kinnitusel nii komöödiat kui ka tragöödiat, meeleheidet, aga ka lootust.

Eelmisel aastal ilmunud edetabeliga võrreldes on Mõis oma kohta parandanud, samas kui Ignatenko ja Aleksandrova on TOPis langenud.