Sinebrychoffi toodete turustamine suurendab Saku õlletehase järgmise aasta kasumit tõenäoliselt lisaks ülejäänud müügile 10%.  Koostöölepingu kohaselt on Sakul õigus müüa Eestis kõiki Sinebrychoffi tooteid, mille tuntuimad kaubamärgid on Gin Long Drink, siider Golden Cap, energiajook Battery ning õlled Koff ja Karhu. Sinebrychoffi Gin Long Drinki turuosa Eestis on 12%, Golden Cap omab 6% kohalikust siidriturust, Battery turuosa energiajookide segmendis on 8% ning õlled Koff ja Karhu omavad kokku 0,5% Eesti õlleturust.

”Sinebrychoffi long drinkide lisandumine Saku tooteportfelli annab meile väga hea võimaluse suurendada enda turuosa long drinkide segmendis. Tugeva ja eristuva energiajoogibrändi Battery abil siseneb Saku agressiivselt ka nn funktsionaalsete jookide turule,” kommenteeris Saku õlletehase juhatuse esimees Ireneusz Smaga.

Sinebrychoffi tegevdirektori Mikael Aro kommentaar: ”Saku õlletehas on Eesti juhtiv õlletööstus ja seetõttu meile väga atraktiivne partner, seda enam, et kattuvaid tooteid on meil Eesti joogiturul vähe. Oleme kindlad, et läbi Saku laialdase distributsioonivõrgu ja oskusliku müügitöö on meil võimalik oma toodete positsioone Eestis senisest veelgi tugevdada, seda nii jaekaubanduses kui ka restoranides ja pubides. Et Sinebrychoff ja BBH Baltics teevad koostööd ka teistes Balti riikides ja Sinebrychoff on Saku Originaali edasimüüja Soomes, on kõnealuse koostöölepingu näol tegemist loomuliku arenguga meie suhetes.”

Kuni 2006. aasta lõpuni tegeleb Sinebrychoffi toodete edasimüümisega Eestis hulgimüügifirma Vin & Sprit.