Kohus määras toona 22. jaanuari tähtajaks, milleni on võimalik kanda raha kohtu deposiiti rahandusministeeriumi arveldusarvele, et vältida pankrotimenetluse raugemist ja jätkata pankrotimenetlust.

Selle nädala alguseks oli vajalik deposiit rahandusministeeriumi arveldusarvele tasutud. „See tähendab seda, et pankrotimenetlus ei lõpe raugemisega, sest pankrotimenetluseks on raha olemas. Kohus peaks nüüd kas selle nädala lõpuks või järgmise alguseks määrama, mis sellest pankrotiasjast edasi saab,” selgitas Harju maakohta pressiesindaja Kristina Ots Ärilehele.

Ettevõtte juht ja osanik Marcel Vichman on varasemalt pankrotiavaldust kommenteerides Postimehele öelnud, et kuna Pivotalil majandustegevus puudub ja kõik laenud on tasumata, siis on pankrotiavalduse esitamine kõige korrektsem viis ettevõtte likvideerimiseks.

Suurhalli aktsiate hoidmiseks asutatud Pivotali teine osanik Vichmani kõrval on Oliver Kruuda. Kruuda ja Vichmann ostsid halli enamusosaluse 2005. aastal. Suurhalli omanikud Pivotali kõrval on rahandusministeerium ja Tallinna linn, kellele mõlemale kuulub umbes 15 protsenti ettevõtte aktsiatest.

Kaks aastat tagasi kevadel pandi suurhalli kinnistu enampakkumisele. Selle omandas toona samuti Vichmanile kuuluv Best Idea OÜ ning alates sama aasta 1. maist alustas osaühing ka suurhalli igapäevast opereerimist.