"Liitu meiega! Istu oma autosse ning alusta sõitu. See on uus viis, kuidas Tallinnas liigelda ning sina oled esimeste seas, kes liitub programmiga „Sõida Minu Autoga". Meiega saad teenida korralikult raha! See on väga lihtne: meie leiame sulle reisijad, kes soovivad küüti ning on nõus sulle selle eest tasuma, sina viid nad oma autoga kohale. Sa teenid raha iga sõidu pealt ning oma lisasissetulekuga saad tasutud nii kindlustuse, kütuse kui ka muud kulud."

Nii reklaamib end salapärane Facebooki lehekülg "Sõida minu autoga!", kus ei leidu ühtegi kontakti üleskutse loojate või autojuhtide ja reisijate kokkuviijatega. On vaid link registreerimisvormile, kuhu tuleb oma andmed sisestada ja oodata, et siis juba võimaliku autojuhiga ühendust võetakse ("küsime sinult väljavõtet karistusregistrist - turvalisus on meile väga oluline!").

Maksu- ja tolliameti pressiesindaja Rainer Lauritsa sõnul on sellise tegevuse puhul maksude mõttes oluline, kas tegevuse eesmärk on sõidukulude jagamine ühiselt või pakub vedaja teenust kasu saamise eesmärgil. "Kui eesmärk on teenida lisatulu, siis tuleb see ka vastavalt deklareerida. Juhuslikust tegevusest saadud tulu on võimalik deklareerida kord aastas täidetaval füüsilise isiku tuludeklaratsioonil. Kui tegevusel on aga püsivad ettevõtluse tunnused, siis tuleb vedajal registreerida ennast ka ettevõtjaks (FIE, äriühing)," hoiatas Laurits.