Alliku tööstushoonete ehitusalune pind on kokku 4020 ruutmeetrit. Kompleksi koosseisu kuulub ühekorruseline 3443ruutmeetrine tootmishoone, 211ruutmeetrine katlamaja ning 74,5ruutmeetrine alajaama hoone. On olemas puurkaev. Kompleksi ost annab ka eelisõiguse osta 3,2 hektarit kompleksi juures olevat maad hinnaga 24 kooni ruutmeeter.

Saue abivallavanem Teet Ruut rääkis, et kompleksi on osta.ee kaudu üritatud müüa kaks korda bilansilise alghinnaga 900.000 krooni, kuid pakkumisi pole tehtud. "See kord vaatame, millised hinnapakkumised tehakse, kuid kahe krooniga me kompleksi ka ei müü," ütles Ruut.

Ruudu sõnul ehitati kompleks nõukogude ajal seafarmiks, kuid sigu sinna N. Liidu lagunemise järel sisse ei toodudki. Hooneid kasutati mahla pressimiseks. Hiljem on hooneid rüüstanud vargad ja vandaalid. "Tõelised sead," märkis abivallavanem.

Sead pidi uude farmi üle toodama Laagrist, kuid seal likvideeriti farm ilma sigu üle toomata.

Kompleksi müügikonkurss toimub interneti teel aadressil www.osta.ee täna kella 14st kuni 1. märtsini kella 14ni. Eelnev osavõtutasu on 500 krooni. Saue vald jätab omale õiguse pakkumine liiga madala hinna tõttu tagasi lükata.