OÜ Süda Maja võlakirjade pakkumise näol oli tegu suunatud emissiooniga, investorite ring koosnes põhiliselt institutsionaalsetest investoritest.

SEB Eesti Ühispanga võlakirjaturgude osakonna juhataja Ülar Kiisla ütles, et emissioon märgiti üle. “Investoritele meeldis finantseeritava projekti äriplaan ning võlakirjade tagatis teise järjekoha hüpoteegi näol,” lisas Kiisla.

OÜ Süda Maja kasutab emissioonist laekuvaid vahendeid täna väljakuulutatud uue arendusprojekti, Ameerikanurga Äripargi, osaliseks finantseerimiseks. OÜ Süda Maja juhataja Veiko Murruste: „Ameerikanurga Äripark on nii investorite kui ka klientide poolt hästi vastu võetud. Viimasel ajal pole ärisihtotstarbelisi krunte palju müügil olnud ning Ameerikanurga Äripark, mis on üks Eesti suurimaid ärisihtotstarbelisi kinnistuid koondav arendusprojekt, täiendab siiani suhteliselt piiratut ärikinnistute turgu.”

OÜ Süda Maja võlakirjade emissioon on üheksateistkümnes SEB Eesti Ühispanga poolt käesoleval aastal korraldatud võlakirjaemissioon.