Koostöö raames on suuremateks ristturunduslikeks hüvedeks klientidele hindamisteenuse soodustus kuni 40% ja eluasemelaenu sõlmimise võimalus ilma lepingutasuta. Kokku on nimekirjas üle 10 sooduspakkumise, teatas Pindi kinnisvara.

Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman ütles, et lühiajalised ning eelkõige kosmeetilist laadi koostööprojektid pankade ja büroode vahel on eilne päev.

„Sellise projekti sisu on teadvustada klientidele partnerprogrammi raames saadavaid reaalseid eeliseid, ühe kuuga seda ei tee,“ sõnas ta. Sooman lisas, et SEB on selle projekti jaoks ideaalne. "Partnerpakkumised on kliendile tõepoolest soodsad ja ka panga soov eluasemelaenuturul senisest tugevamalt kanda kinnitada on olemas," ütles ta.

„Kui klient soetab endale meie portfellist näiteks 100 000-eurose laenuga vara, siis standardselt oleks lepingutasu sellise laenu pealt 1% laenusummast ehk 1000 eurot. See on väga tõsine vastutulek meie klientidele ja me anname endast maksimumi, et see sõnum jõuliselt oma klientideni viia,“ lausus Sooman.

„Koostöös pangaga töötasime välja ka ainulaadse toote, mida nimetame koduvahetusanalüüsiks, selle raames määrab kinnisvarabüroo müüa soovitavale objektile müügihinna ning pank arvutab välja kliendi maksevõime, nii saab klient kiirelt oma võimalused kaardistatud,“ lisas ta.

Uus kodu eeldab kliendilt peaaegu alati ka täiendavaid väljaminekuid ja laenu vormistamiselt kokku hoitud rahaga saab need soovid kiiremini ellu viia. Pank ei vaja iga kord laenu väljastamiseks eksperthinnangut, aga kui see vajadus peaks olema, siis meie hea partneri kasutamisel saab seda järgmises kvartalis teha suurte kuludeta,“ ütles SEB panga partnersuhete juht Kersti Ivanov.

„Hea on kuulda, et Pindi Kinnisvara / ERI Kinnisvara teeb pikaajalisi pakkumisi, see annab ka kliendile aega pakkumise üle mõelda ning kaalutletud otsus teha.“