Oma kontole müntide sissemakse, mis seni maksis 3% summast (vähemalt 2 eurot), hakkab maksma 5% summast (vähemalt 5 eurot). Võõrale kontole müntide sissemakse % oli sama, kuid miinimumsumma oli 2,60 eurot, siis nüüd võrdsustub teenustasu oma kontole müntide sissemakse tasudega.

Sularaha väljavõtt kallineb samuti. Kui seni maksis see 0,4% summast (vähemalt 2 eurot), siis uue hinnakirja järgi maksab see 0,5% summast (vähemalt 3 eurot).

Järsult kallinevad ka valuutas sularahatasud. Rublades sularaha sissemakse hakkab maksma 1,5% (vähemalt 2 euro) asemel 2% summast (vähemalt 3 eurot). Muus valuutas maksab praegu sularaha sissemakse 0,5% summast (vähemalt 2 eurot), kuid tulevikus hakkab maksma 1,5% summast (vähemalt 3 eurot).

Sula-rublade väljamakse hakkab maksma 1,5% (vähemalt 2 euro) asemel 3% (vähemalt 3 eurot). Muus valuutas sularaha väljamakse hakkab maksma 0,5% (vähemalt 2 euro) asemel 1,5% (vähemalt 3 eurot).

Pangakontoris ja telefonipangas hakkab pangasisene eurodes makse maksma 1,80 euro asemel 2,30 eurot ja välisvaluutas 2 euro asemel 3 eurot. Tavaline Euroopa makse hakkab maksma 2,70 euro asemel 3,50 eurot.

Elektroonilistes kanalites hakkab pangasisene välisvaluutas makse maksma 1,92 euro asemel 2 eurot.

ISIC- ja ITIC kaartide kuised hooldustasud tõusevad tudengi ja õpilase kaardi 0,32 eurolt 0,50 eurole ja õpetaja kaardil 0,64 eurolt 1 eurole kuus. Virtuaalkaardi vormistamine hakkab maksma 1 euro asemel 2 eurot.
Kui kaarditehingutes on originaalvaluutaks muu valuuta kui euro, tõuseb tasu ühelt protsendilt tehingu summast 1,5% protsendile.

Eraisikutele hakkab VISA ja MasterCardi krediitkaartide lisakaartide ja asenduskaartide väljastamine maksma 5 eurot. Seni oli see teenus tasuta. Mastercardi Goldi ja VISA Goldi hooldustasu tõuseb 3,20 eurolt kuus 3,50 eurole. Kallinevad ka MasterCard Platiniumi ja pildikaardi krediitkaardi tasud.

Juriidilistele isikutele muutub krediitkaartide väljastamine, mis seni oli tasuta, tasuliseks teenuseks.

SEB teenuste hinnakirja leiab siit.