"Me oleme kasvanud maailma suurimaks seiklusspordisarjaks, umbes tuhande osavõtjaga igal etapil. Ning meie osavõtjate arv on ikka igal aastal kasvanud. Kuna oleme nii suur, siis kasvu me enam ei oota," sõnas Uibo.

"On üsna uskumatu, et meil nii palju huvilisi, eriti kuna seiklussport on raske ala ning ka kallis ala. Omal peavad olema jalgratas, rulluisud ja nii edasi, lisaks on tarvis kütust kulutada, kuna etappideks sõidutame ju huvilised igal korral Eesti eri nurkadesse. Kuid oleme oma osalejate arvuga väga rahul," sõnas Uibo.

"Kui vaadata meie sponsoreid ja toetajaid, siis meil on väga lojaalsed toetajad, kes on meiega aastast aastasse kaasa tulnud ning meie tegemistele õlga alla pannud. Vahetus meie peasponsor, Swedbank vahetus Ace Logistic'u vastu. Põhjus oli selle, et Swedbank keeras masu ajal kinni kõik oma toetamiste- ja sponsorrahakraanid," lisas Xdreami korraldaja.

Uibo leiab aga, et kui tulla täna turule uue üritusega ning minna sponsorraha püüdma, siis on see väga keeruline.

"Meie üritus on väga hästi tõestanud, et meie kvaliteet on hea ja meie teod inimestele meeldivad ning sponsorid tulevad meiega aasta aasta järel kaasa.
Spordiürituste mõttes on eestlane lojaalne ning isegi raskel ajal spordib. Pigem kannatab kultuur, pigem kannatab meelelahutus, napsuvõtmine ja restoranides söömine kannatab. Spordi ja enda tervise arvelt kokku aga ei hoita," kinnitas Uibo.

Korraldaja lisas, et ka tema teab mitut juhtumit, kus inimesed on töö kaotanud ja võitlevad, et leib lauale teenida, kuid on ikka kõikides spordivõistluste protokollides sees.