Kokku registreerus konkursile 65 söögikohta üle Eesti, kuid erinevatel põhjustel ei saanud viite restorani hinnata. Näiteks kohtunike poolt kõrgelt hinnatud Pädaste mõisa restoranis Alexander lõppes poole hindamisperioodi pealt hooaeg ja on kevadeni suletud. Teistega võrdsetel alustel ei olnud seetõttu võimalik parimal Eesti restoranil konkursist osa võtta. Schlössle hotelli restorani Stenhus asemel on nüüdesest M.C Grill & Suite Lounge ning samuti ei olnud nende tulemused tänases hindamismetoodikas võrreldavad.

Kuigi igast kategooriast pääses lõppvooru vaid kolm, märkisid kohtunikud ära suurepärase köögiga kodurestorani MerMer, kõrgelt hinnati ka Otepää kohvikut Lumi ning Jõhvi kontserdimaja kohvikut Mozart, mis esikolmikust vaid napilt maha jäid. Teeninduse punktisummad olid keskmisest kõrgemad Tartu kohvikutes ja seda läbivalt.

Hindamistulemused loeb kokku audiitor ja koostab igale osalejale personaalse tagasisideanalüüsi.

Finalistide hulgast valitakse iga kategooria Hõbelusika vääriline toidukoht välja järgmise aasta veebruaris. 

Kategooria „Parim gurmeerestoran“ nominendid on:

Restoran Tschaikovsky
Restoran Nevskij
Restoran Ö

Kategooria „Parim restoran“ nominendid on:

Restoran Dominic
Restoran Moon
Restoran Leib Resto ja Ae
Restoran Ribe

Kategooria „Parim kohvik“ nominendid on:

Supelsaksad
Werner
Cafe More

Kategooria „Parim pubi“ nominendid on:

Chicago
Põrgu
Amps

Kategooria „Parim rahvusrestoran“ nominendid on:

TrattoriaLa Bottega
Restoran Neh
Restoran Chedi

Kategooria „Parim peresrestoran“ nominendid on:

OKO resto
Restoran Lucca
Restoran Rucola

Kategooria „Parim lounge/ vinoteek“ nominendid on:

Il Gallo Nero vinoteek
Butterfly lounge
Museum lounge