Esimese koha saavutas võidutöö nimetusega „Flood” , teise koha võistlustöö „Istu ja vaata” ning kolmanda koha „Nicesaar”, ergutuspreemia läks tööle „Haribo”.

Võistluse käigus selgitati välja parim linnaruumiline lahendus Pärnu kesklinnas asuvale jõeäärsele 3,4-hektarilisele alale. Arhitektuurivõistluse žürii töös osalesid arhitektid Kalle Vellevoog, Toomas Paaver, Andres Siim, Kalle Komissarov ja Jaak Huimerind, samuti Pärnu linnaarhitekt Ülar Saar, sisearhitekt Ants Tolli, Pärnu linnavalitsuse esindaja abilinnapea Mart Alliku ning Port Artur Grupi juhatuse liikmed Viljo Vetik ja Kaido Kruusoja.

Umbes kaheksatunnine arutelu päädis komisjoni üksmeelse otsusega jagada preemiad alljärgnevalt:

I preemia (180 000) võistlustööle „Flood”
II preemia (120 000) võistlustööle märgusõnaga „Istu ja vaata”
III preemia (75 000) võistlustööle märgusõnaga „Nicesaar”
Ergutuspreemia (25 000) võistlustööle märgusõnaga „Haribo”

Kokku laekus konkursile üheksa tööd, millest kvalifitseerus kaehksa.

Eesti arhitektide liit, koos Port Artur Grupiga, kuulutas arhitektuurikonkursi Pärnu kesklinna 3,4-hektarilisele alale välja 2006. a juunis. Konkurss kuulutati välja parima linnaruumilise lahenduse leidmiseks Lai 10 ja Lai 11 (Port Artur 2) alale, koos võimalike hoonestusmahtude ja funktsionaalsete seostega. Võidutööd on aluseks edaspidisteks projekteerimis-ehitustöödeks Port Artur 2 maja laiendamisel ja uue, u. 70 000-ruutmeetrise, vabaaja- ja kaubanduskeskuse rajamiseks Lai 10 territooriumile. Keskusesse peavad mahtuma kaubandus-, büroo- ja äripinnad, toitlustusasutused, ööklubid, restoranid, baarid, kino- ja multifunktsionaalsed saalid, samuti 150-kohaline hotell ja parkimiskohad kuni 650 autole. Ligi poole krundimahust peab moodustama avatud linnaruum koos haljas- ja puhkealadega ning jõekaldale rajatava promenaadiga.

Hindamiskomisjoni avalik istung, kus avatakse autasustatud võistlustööde märgusõnadele vastavad ümbrikud ja avalikustatakse premeeritud võistlustööde autorid, toimub 25. oktoobril kell 12 Pärnu linnavalitsuse väikeses saalis.