„Arvestades praegust turuolukorda, korrigeerime Selveris hindu allapoole, kuna seda on teinud ka tootjad ja edasimüüjad,“ lausus A-Selver ASi ostu- ja tootmisdirektor Andres Heinver ettevõtte teates.

"Lisaks sooduskampaaniatele ning eripakkumistele, teiste seas lisapakkumised Partnerkaardi omanikele, oleme järjest suurendanud ja suurendame veelgi igapäevast madalama hinnaklassi tootevalikut,“ nentis Heinver.

Alates detsembrist hakkas TNS Emor viima läbi hinnaseiret, mille igakuised tulemused on näidanud, et Selveri hinnatase on teiste jaekettide kauplustega võrreldes kõrgem.

Jaanuaris näitas hinnavaatlus, et konkreetselt Pirita Selveri hinnad on teise viie kaupluse hindadega võrreldes ligi üheksa protsenti kallimad.

Kodumaine jaekett teatas seepeale, et uuringus kasutatud hinnad on mitme toote puhul omavahel võrreldamatud ning uuringus kasutatud kaubavalik põhjendamatu.

„On väga meelevaldne valida suvalisi tooteid hinnauuringusse – see ei peegelda mingil moel kaupluse tegelikku hinnataset,“ teatas ostu- ja tootmisdirektor Andres Heinver siis.

Veebruarikuine hinnavõrdlus näitas juba, et kaupluste hinnatase on ühtlustumas.