?Selveri Köögi edu väljaspool Tallinna on olnud märkimisväärselt suurem, kui oleme osanud prognoosida,? rääkis A-Selveri AS juhataja Ain Taube.

Hetkel jõuab Selveri Köögi värske toodang igal hommikul viide maakonnakeskusesse ? Pärnusse, Viljandisse, Rakverre, Kuressaarde, Võrru ja alates juunist ka Tartusse. ?Tänavu avame kauplused veel Valgas, Pärnus ning Tallinnas,? lisas Ain Taube. ?Selveri Köögi arenguhüppe taga on keti laienemine ning kindlasti pidevalt uuenev ja arenev Selveri Köögi menüü, mis arvestab kõigi meie klientide soovide ja vajadustega.?

?Suvemenüüd koostades oleme silmas pidanud eelkõige väliürituste rohkust ning sellest lähtuvalt oleme valinud menüüsse mitmeid kergeid suviseid salateid ja kastmeid,? rääkis Selveri Köögi juhataja Reet Rum. ?Müüki tulevad näiteks kodujuustusalat heeringaga, grillsalat, sinihallitusjuustusalat pirni ja pähklitega, roheline krevetisalat jne. Samuti oleme spetsiaalselt kaalujälgijatele mõeldud Saleneja sarja lisanud 7 uut toodet.?

?Suvemenüü peolaua tooteid täiendasime eraldi lastemenüüga, kuna suvel toimub palju lasteaia lõpupidusid ja laste sünnipäevasid,? sõnas Reet Rum. ?Lastele mõeldud tooted on kujundatud lastepäraselt ning lõbusamalt ja sisaldavad laste lemmiktoite: viinerisalatit, võileivatorti ?Lõbus kloun?, liblikakujulist kooki ?Lõbus liblikas?, aga ka lõbusalt kujundatud Laste sekserit ja ussikujulist torti ?Sajajalgse tort.?