Ma omab lisaks Alibaba aktsiatele ka eraldiseisva ettevõtte Alipay aktsiaid, täpsemalt 48,5 %. Seda varem mehe varade sekka ei arvestatud, nüüd on see viga parandatud. Seega tõusiski Ma nüüd Hiina rikkaimaks inimeseks. Ta on 5,5 miljardiga ees Tencent Holdingsi loojast Ma Huatengist. Firma näol on tegemist Hiina suurima veebiettevõttega. Kolmas on Robin Li, kes on otsingumootori Baidu looja.

„Hiinas kasvab rikkus meeletu kiirusega. Eriti selliste ettevõtjate puhul nagu Jack Ma, kes on oma äri loonud, mõeldes Hiina üha kasvavale keskklassile," ütles Dalton Investmenti varahaldur Tony Hsu.

Alibaba aktsiaid hakatakse septembrikuust alates müüma New Yorgi Börsil. Analüütikute arvates võib ettevõtte väärtus küündida enne seda isegi 200 miljardi dollarini.

Jack Ma ei pruugi siiski tulevikus olla Hiina rikkaim mees. Sinna võivad vabalt tõusta ka juba varem mainitud Ma Huateng või Robin Li. Oleneb, milline veebiettevõte tohutu kasvu tingimustes peale jääb.

Alibaba andis investorile enne börsile tulekut viimase signaali. 2014. aasta esimese veerandi kasum oli 1,99 miljardit dollarit, käive 2,54 miljardit. Ettevõttega on ülirikkaks saanud ka näiteks Alibaba kaaslooja Joseph Tsai, kellel on vara 4,4 miljardi eest. Aga ka Simon Xie, veel üks Alibaba asutajatest. Temal on vara 2 miljardi dollari eest.