EVR Cargo nõukogust kutsus Simson tagasi Randel Läntsi, Toomas Tõniste ning Andres Uusma ja määras uuteks liikmeteks Simsoni nõuniku Peeter Kadariku ning ettevõtjad Neeme Jõgi ja Madis Ermo. Endiselt jääb nõukokku MKM-i transpordi asekantsler Ahti Kuningas. Nõukogu esimehe tasu on edaspidi 1000 eurot kuus ja nõukogu liikme tasu 500 eurot.

Eleringi nõukogust peavad lahkuma Ando Leppiman ja Thomas Auväärt, uuteks liikmeteks saavad ettevõtjad Timo Rajala ning Toomas Põld ja rahandusministeeriumi riigivara osakonna juhataja asetäitja Tarmo Porgand. Endiselt jäävad nõukokku MKM-i energeetikaosakonna juhataja Timo Tatar ja PRFoodsi juht Indrek Kasela. Eleringi nõukogu esimees saab edaspidi palka 1500 eurot kuus ja nõukogu liige 750 eurot kuus.

Eesti Liinirongide ehk Elroni nõukogust lahkub Kalev Härk. Uuteks liikmeteks saavad MKM-i veondus- ja liiklustalituse juhataja Hindrek Allvee, Circle K Eesti juhataja Kai Realo ning rahandusministeeriumi riigivara osakonna analüütik Kalle Viks. Endiselt jääb nõukokku ehitusmaterjale tootva Henkel Balti OÜ juhataja Siiri Odrats-Koni. Elroni nõukogu juht hakkab palka saama 1000 eurot ja nõukogu liige 500 eurot kuus.

Varem oli Elroni nõukogus ka mai alguses meie seast lahkunud majanduspublitsist Andres Arrak.

Vastavalt riigifirmade nimetamiskomitee ettepanekule määras Simson nõukogu liikmete volituste uueks pikkuseks 3 aastat.