Linnavalitsuse planeeringukorralduses on kirjas, et detailplaneeringu tulemusena muudetakse Kristiine linnaosas 6,3 hektari suurusel maa-alal asuvate kinnistute piire ning moodustatakse 21 krunti – kaks ärimaa, kümme elamu- ja ärimaa ning üheksa transpordimaa krunti.


Kruntidele antakse kuni 24-korruseliste ja kuni viie maa-aluse korrusega ärihoonete ja äripindadega korterelamute kvartali ehitusõigus. Lubatav suurim ehituslik kõrgus on 77 meetrit, mis on riigi lennuameti antud maksimaalne lubatud hoone kõrgus.


Lisaks on detailplaneeringu eesmärgina kirja pandud üldiste maakasutuse tingimuste määramine ning heakorrastuse, haljastuse, juurdepääsuteede, parkimise ja tehnovõrkudega varustamise põhimõtteline lahendamine.


Kvartal lülitati ka äsja vastuvõetud Tallinna kõrghoonete paiknemise teemaplaneeringusse, mis annab kõhklustest ja kahtlustest hoolimata õiguse see planeering ka vastu võtta. Ümbruskonnas asuvad peamiselt kahe-, kolmekorruselised hooned, suurematest tänavatest piirneb ala Tondi tänavaga.