TNS Emori läbiviidud uuringu kohaselt on Sky Plus kuulatavaim eraraadiojaam Eestis.
Konkurente edastasid ka Sky Media venekeelsed raadiojaamad Sky Radio ja tänavu oma kümnendat sünnipäeva tähistanud Russkoe Radio.
Sky Media turundusdirektori Kätlin Vahteli sõnul kinnitab TNS Emori uuring, et Sky Plus tõusnud 303 000 kuulajaga aasta kuulatavaimaks kommertsraadiokanaliks.
“Sky Plusi jätkuva edu taga on mitmeid uuendused, vaheldusrikas programm ning atraktiivsed kuulajamängud. Näiteks aprillis sõitis kakskümmend Sky Plusi kuulajat Rootsi suusatama ning äsja lõppes kümne võitja auhinnareis Kylie Minogue kontserdile Riiga,” kommenteeris Vahtel.
Vahteli sõnul kogus suurt populaarsust ka raadiojaama sünnipäeva ja emadepäeva tähistamine, kus eetris rääkisid lustakaid lugusid Sky Plusi saatejuhtide emad. Tähelepanuväärseks kujunesid ka spetsiaalselt kuulajatele suunatud üritused nagu murdmaasuusatamise järelpidu pidu Otepääl, Narva ja Ida-Virumaa sageduse meeleolukas avamine naistepäeval ning kanali 11. sünnipäevapidu klubis Hollywood.
“Aasta alguses sai Sky Plus täiesti uue kodulehe, kus tänu podcast’i ja järelkuulamise võimalusele saavad kuulajad eetris olnut hiljem kuulata ning automaatselt oma MP3-mängijasse tellida,” selgitas Vahtel.
“Lisaks on tõelise hoo sisse saanud raadiojaamas käivitatud VIP-klubiga liitumine, VIP-uudiskirja saavad tänaseks üle 35 000 kuulaja,” lisas ta.
Sellel kevadel oma kümnendat sünnipäeva suurejooneliselt tähistanud Sky Media gruppi kuuluva venekeelse Russkoe Raadio kuulajaskond ulatub Tallinnas ja Harjumaal 109 000 inimeseni, mis edestab konkureerivaid Raadio 4 ja 100 FM-i.
Sky Radio, mille sihtgrupiks on 12-35 aastased vene keelt kõnelevad inimesed on samuti oma segmendis konkurentide Dinamit FM ja Euro FM ees 149 000 kuulajaga vaieldamatu liider.
“Sky Radio seljatab oma konkurendid, pakkudes oma kuulajatele meeleolukat ja kõrgekvaliteedilist muusika- ja saadetevalikut, kus saadete omatoodang täidab jaama ööpäevasest eetriajast üle poole,” põhjendas Vahtel grupi teise venekeelse raadiojaama edu.
“Lisaks on eetris toimud uuendustest hoolimata oma lojaalsed kuulajad säilitanud ka eestikeelne kanal Raadio 3, mis on tänaseks leidnud oma koha raadiomaastikul, pakkudes mõnusat ja meeleolukat muusikat,” märkis Vahtel.
Sky Media on suurim eraõiguslik raadioorganisatsioon Eestis, kuhu kuuluvad raadiojaamad Sky Plus, Raadio 3, Sky Radio, Russkoe Radio ja Energy FM.