Priit Kasesalu (41): Vaikne, tagasihoidlik, "peast täiesti IT vend". Häkkis noorte tehnikute majas modemeid juba nõukogude ajal. Programmeerimist alustas koos Tallinnaga 1986. aastal kooperatiivis VIKO. 

Vanasti paksude prillide, pika patsi ning "kogu aeg ühtede ja samade riietega". Hiljem võttis naise ja muutus oluliselt. Avastas metsas offroad-maasturitega sõitmise. Soetas "alles" tänavu kevadel Kakumäele ligi miljoni eurose villa. 

Jaan Tallinn (41): Nimetab end "linnuvaatajaks" või "kõrgelt vaatajaks". Hingelt ideoloog, filosoof ja kontseptsioonimees: on otsinud Skype'i sügavamat mõtet. Bluemooni poistest kõige rohkem "harilik inimene", abielus ja viie lapse isa.

Nelikust suurim lobiseja. Viimasel ajal on investeerinud uurimisasutustesse, mis loovad "mõistlikku" tehisintellekti ning päästavad inimkonda eksistentsiaalsetest riskidest. Paigutanud raha ka personaalsesse meditsiini (firma MetaMed).

Ahti Heinla (41): "Sõi kontoris aprikoose, ploome või mandariine, nagu sihvkasid - viljad ühest suu nurgast sisse, kivid teisest välja - olles samaaegselt võimeline rääkima tarka juttu."

Suur reisisell, on peamiselt üksinda käinud Indias, Nepaalis, Siberis ja mitmel pool Ladina-Ameerikas. "Kadus" paariks kuuks ära ning naases rikkalike reisielamustega, puhanult. 

Janus Friis (37): Taanlane. Lahkus koolist igavuse tõttu juba 16-aastasena. Alustas karjääri ühes Taani internetifirmas klienditeenindajana, töötades end kiiresti üles. Ninapidi internetis otsis uusi miljoni dollari äriideid.

KaZaa ja Skype'i projektides "hall kardinal" ja ballistiline loovisik - peale hullumeelsete tooteideede ja lennukate visioonide genereerimise "ei tea keegi kunagi täpselt, mida ta teeb."

Niklas Zennström (47): 1991. aastal asus tööle Tele2, olles firma esimesi töötajaid. Tõsine ja aupaklikust tekitav CEO. Asjade elluviija ja operatiivjuht.

"Esmapilgul väga kinnine ja omades mõtetes - võib sinust koridoris mööda käia ilma, et mäletaks sind nägevat. Aga natuke tundma õppides seltskondlik." 

Toivo Annus (42): Taktitundetu ja "valulikult otsekohene" tüüp. Samas fenomenaalne oprganisaator ja motivaator. 

Ülimalt pragmaatiline ja arulageda töövõimega no-bullshit mees. "Everyday portaali arendust juhtides magas Ahtri tänava parkimismajas autos tunnikese ja siis töötas edasi."

Põhjustas esimesel kohtumisel paljudele Skype'i välismaalastest töötajatele oma otsekohesusega "infarktieelse seisundi". Kui asjad polnud korralikult tehtud ütles: "Sitasti! Tee uuesti!" Tõmbas sirge joone töö ja eraelu vahele. Karjus töötajatele "Istu!"