Plumbri tänased investorid – näiteks Matt Arnold (USA päritolu tehnoloogiavaldkonna ingelinvestor) ja Sten Tamkivi (endine Skype Eesti juht, Andreessen Horowitzi EIR) – osalesid samuti investeeringus. Alates asutamisest 2011. aastal on Plumbr kogunud 1,8 miljoni USA dollari ulatuses investeeringuid.

"Plumbri võimalused on tohutud, sest nad on leiutanud midagi sellist, mida vajab iga ärikriitiliste IT-süsteemidega ettevõte, sest Plumbri abil säästavad organisatsioonid üle maailma nii raha kui ka aega," ütles uus investor Jaan Tallinn, kes on eelkõige tuntud kui üks Kazaa failijagamise platvormi programmeerija ja Skype asutaja ning programmeerija.

"Kui meil oleks mu Skype'i päevil olnud midagi Plumbri-sarnast, oleksime me sellega kokku hoidnud miljonite dollarite jagu ettevõte raha ja töötunde," lisas ta.

Plumbr tuvastab automaatselt IT-süsteemide tõrkeid ning aitab leida lahenduse enne, kui tõrge lõppkasutajate jaoks häirivaks muutub. Tavapärase paarinädalase käsitöö asemel suudab Plumbr tuvastada tarkvaravead automaatselt ja pakkuda välja samm-sammulise lahenduse nende vigade kiireks parandamiseks.

Ettevõtte andmed näitavad, et tänu oluliselt efektiivsemale vigade tuvastamisele on nende kliendid tänaseks säästnud kokku rohkem kui 25 miljoni dollari väärtuses töötunde. Eriliselt kasulik on Plumbr firmadele, kes ei saa omale lubada olukorda, kus nende kliendid ei saa teostada makset või ostu – näiteks e-poed, netipangad ja portaalid.

Värske investeeringu abil arendatakse toodet ja avatakse lähiajal müügiosakond USA idarannikul. "Ameerika Ühendriigid on meie võtmeturg ning värbame hetkel andekaid müügiinimesi, kes aitaksid meil uut maailma vallutada," ütles Plumbri tegevjuht Priit Potter. Juba praegu on enam kui pooled Plumbri klientidest USA-st.

Plumbr on unikaalne, sest see on ainuke lahendus maailmas, mis tuvastab tarkvaraprobleemide juurpõhjused automaatselt. Ettevõtte asutati 2011. nelja eestlase poolt. Tänaseks on Plumbris 17 töötajat ja ettevõttel on üle maailma üle 100 kliendi, nende hulgas NASA, NATO, Dell, HBO, Experian ja EMC Corporation.