Lennufirma Smartlynx Airlines Estonia tšarterlend Rhodosele pidi Tallinna lennujaamast väljuma kell 6 hommikul, kuid tehnilise rikke tõttu lend ei väljunud.

"Praegu ei ole rohkemat infot teada," ütles Lennujaama infotelefonile vastanud klienditeenindaja. Ta lisas, et enam informatsiooni lubati reisijatele edastada kell 13.

Lennukile tuli tema jutu järgi tellida uus varuosa, mis peaks lennujaama saabuma kell 14.

Lend väljub kõige varemalt kell 16.

Alles hiljuti oli samal lennufirmal sarnane mure. Lend, mis pidi sadakond eestlast viima puhkusele Kreekasse Prevezasse, lükkus mitu tundi edasi.

SmartLynx Airlines vabandab ebamugavuste pärast

„SmartLynx Airlines vabandab ebamugavuste pärast, mida on põhjustanud tehniliste probleemide tõttu lennu MYX551 edasilükkumine, mis pidi väljuma täna hommikul kell 6 Tallinnast Rhodosele. Reisijaid on informeeritud ning teeme kõik endast oleneva, et probleem kiirelt lahendada. Värske informatsioon on saadaval ka otse Tallinna lennujaamast," ütles SmartLynx Airlinesi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Ilva Priedniece.

"Reisijatele jagatakse joogi- ja toiduvouchereid ning soovijatele on korraldatud ooteajaks hotellis tuba. Lennujaamas on kohapeal ka SmartLynx Airlinesi esindaja, kes vastab küsimustele ja on abiks. Vabandame veelkord ebamugavuste pärast ja täname reisijaid mõistva suhtumise eest,“ ütles ta.