Firma tegevjuhi Joonatan Vinkeli sõnul on soomlased seni sageli Eestisse Softrendi diivaneid ostma sõitnud. „Kuna Soome turul on nõudlus kõrge kvaliteediga tellimusmööbli järele, siis otsustasime sobivate ruumide leidmisel Softrendi tootevaliku võimalikele klientidele lähemale viia,” kinnitas Vinkel. Kauplus asub Helsingi populaarses Punavuori linnaosas.

Poe avamisel tutvustati ka koostööd Soome tootedisaineri Samuli Naamankaga, kes disainis brändi jaoks modernses stiilis diivani Linja. Koostöö Softrendi ja disaineri vahel oli Vinkeli sõnul üsna loomulik samm, kuna mõlema poole stiil, nõuded kvaliteedile ning klientide vajadustele on väga sarnased. Samuli Naamanka on oma seniste töödega võitnud rohkesti disainiauhindu nii kodu- kui ka välismaal.

Samuli Naamanka loodud põhjamaise joonega diivan Linja


Softrendi meeskond koos Samuliga


Softrend on 1997. aastast tegutsev eestimaine pehme mööbli tootja, kelle tootevalikusse kuuluvad diivanid, voodid, söögilauad ja -toolid ning muud sisustustooted. Softrendi tooteid müüakse esindussalongides Pärnu mnt 139c ja Narva mnt 63/1 Tallinnas, Tehase 16 Tartus ning Helsingis Perämiehenkatu 11, samuti edasimüüjate kaudu Rootsis ja Leedus.

Jaga
Kommentaarid