"Balti riikidel on hiilgavalt potentsiaali. Näiteks Tallinnas on tõeliselt hea tegevus käimas," rääkis USAs sündinud Silverang Yle-le. "Vilniusse Leedus tekib nüüd päris palju IT-töökohti. Usun, et ka Riia tuleb järgi, nii viie-kümne aasta jooksul."

Silverangi sõnul läheb ka Soome ärikinnisvaraturul pärast mullust mõõna paremini. Aga seda mitte kõigil: "Turg on nüüd kahesugune. Kliendid otsivad pidevalt efektiivsust ja kohanduvust. Kui on head tooted ja teenused, saad hakkama. Kui aga ruumid on vanad, halvad ja ebaefektiivsed, võib olukord olla päris keeruline."

Technopolisel on Soomes 1,5 miljardi eurone kinnisvaraportfell, lisaks tegutseb ettevõte Balti riikides, Venemaal, Rootsis ja Norras. Eestis on Technopolis osanik Tallinna Ülemiste äri- ja tehnoloogialinnakus.

Venemaal plaanib firma Silverangi sõnul püsida kriisist hoolimata. Kadunud on küll osa välismaiseid kliente, kuid asemele on tulnud venemaised, nii et ettevõtte kinnisvara on endiselt ligi 100% ulatuses lepingutega kaetud.

Rootsi kohta märkis Silverang, et Stockholmi turg on ülekuumenenud, seal on kinnisvaramull, kuid Göteborgis turg veel ülekuumenenud pole.