SORAINENi peeti autasu vääriliseks Balti regioonis 2011.a. jooksul tehtud kõige keerulisemate ja uuenduslikemate rahvusvaheliste tehingute nõustamise eest, teatas firma.

Eriliselt tõsteti esile SORAINENi panust Visaginase tuumajaama strateegilise investori Hitachi ning Heidelberg Druckmaschineni Eesti, Läti, Leedu ja Soome tütarettevõtete piiriülese ühinemise nõustamisel õigus- ja maksuküsimustes, era- ja avaliku sektori partnerluse (PPP) dokumentatsiooni koostamisel ligi 1,5 miljardi euro suuruse eelarvega Riia põhjakoridori projektile ja Eleringi 225 miljoni euro suuruse eurovõlakirjaemissiooni nõustamisel.

“Meie jaoks on suur au olla juba kolmandat korda IFLR auhinna laureaat,“ kommenteeris SORAINENi vanempartner Aku Sorainen.

„Klientidele kvaliteetseimate teenuste ja tipptegijatest meeskonna tagamine on olnud meie peamiseks eesmärgiks büroo asutamisest alates. Me soovime ka kõige keerulisemate ja uuenduslikemate piiriüleste tehingute nõustamisel pakkuda parimaid lahendusi lähtudes meie klientide ärispetsiifikast. Rahvusvaheline tunnustus on tõenduseks, et oleme järginud püstitatud eesmärke klientide äripotentsiaali maksimeerimisel.“