„NOVE motoks on vähem, aga paremini," ütles NOVE üks partneritest, vandeadvokaat ja Tartu Ülikooli õigusteaduskonna dotsent Urmas Volens. „Me ei hakka oma töö headust kunagi mõõtma kvantiteedi järgi. Seame eesmärgiks, et igale kliendile oleks alati tagatud NOVE partnerist advokaadi tähelepanu ja õigusteenuse parim võimalik kvaliteet."

NOVE hinnastamismudel hakkab olema erinev traditsioonilisest tunnihinnal põhinevast tasustamismeetodist. „Arvestades meie pikaajalist kogemust õigusteenuste osutamisel, suudame suurel osal juhtudest pakkuda projektipõhist fikseeritud tasukokkulepet, mis võimaldab kliendil juba eelnevalt täpsemat aimu saada võimalikest õigusabikuludest. Ühtlasi motiveerib see ka meid kokkulepitud raamide piiresse jääma."

Büroo klientidena näevad asutajad eelkõige keskmisi ja suuri ettevõtteid, kes vajavad abi keerukamate majandusalaste vaidluste lahendamisel nii kohtueelses kui kohtumenetluses, mis puudutavad ühinguõigust (aktsionäride, osanike, juhtorganite vahelised suhted, ühinemised-ülevõtmised), kinnisvara-, ehitus-, kindlustus- ning võlaõigust, pankroti- ja täitemenetlust. „Kuna kõige parem vaidlus on ära hoitud vaidlus, hõlmab NOVE juriidiline teenus ka vaidluste ennetamist," lisas Volens.

Büroo asutajatel on 10-15 aastane õigusvaldkonnas töötamise kogemus. "Usume, et asutajate kombineeritud kogemus võimaldab meil aidata leida lahendusi ka kõige unikaalsematele õiguslikele probleemidele," rõhutas NOVE partner vandeadvokaat Andrus Kattel.

Advokaadibüroo NOVE alustas tegevust 14. märtsil.