Seevastu Sorose kunagine lähedane kaastöötaja Stanley Druckenmiller, kes aitas Sorosel teenida Briti naela vastu panustades ligi miljard dollarit, nägi ette börsi tõusu ja teenis sellelt korralikult, rääkis ajalehele üks tundmatuks soovida jäänud allikas.

Soros muutus kohe valimiste järel turu langusele mängijaks. Aktsiaturg seevastu tõusis, sest eeldati, et Trumpi poliitika mõjub hästi nii ettevõtete tulemustele ka laiemalt majandusele.

Sorose kauplemiskahju ligineb miljardile dollarile. Soros sulges läinud aasta lõpus palju langusele tehtud panuseid, et vältida kahjumite kasvamist. Sorose ettevõtte laiemal portfellil läks hästi. See kasvas aastaga umbes viis protsenti.

Druckenmiller tegutses teisiti. 29. novembril ühel investorite üritusel valimiste järel mainis ta oma tõusupanust ja usku USA majandusse.

Ta ütles, et euro kukub USA dollari vastu 82 sendile. Ta lisas, et aasta-kahe jooksul tõuseb USA valitsuse 10-aastase võlakirja tootlus juhul kui saabuv administratsioon jääb esialgsete plaanide juurde nagu maksureform, mis peaks toetama majanduskasvu. Ta panustas jeeni langusele ja ka üleilmselt võlakirjade langusele.