Kommentaariks Eesti Telekomi poolaasta tulemustele võib öelda, et Elioni internetiklientide arvu kasv on selgelt pidurdunud, teatas Starman.

12 kuuga kasvas Elioni internetiklientide hulk vähem kui 11%, Starmanil aga rohkem kui 21%, ulatudes selle aasta märtsi lõpuks 49 000-ni.

Kuna Elioni telefoniklientide arv kasvas viimase 12 kuuga vähem kui 1%, on prognoositav, et ettevõtte telefonikasutajate hulk hakkab peagi taas vähenema, prognoosib Starman.

Starmani telefoniklientide arv näitab ettevõtte hinnangul endiselt märgatavat kasvutrendi - viimase aastaga on Starman võitnud juurde üle 16 000 telefonikliendi, suurendades märtsi lõpuks oma kliendiarvu 45 000-ni.

36% kliendiarvu kasvuga oli Starman ettevõttele teadaolevalt kõige kiiremini kasvanud telefoniteenuse pakkuja. Telefoniteenuste pakkumisel hindab Starman oma turuosaks üle Eesti tervikuna 14% ning tavatelefoni kasutajate seas Eesti linnades ja suuremates asulates, kus Starmanil on kaabelvõrk, ligi 60%.

Samuti on Starman säilitanud turuliidri positsiooni kodudesse internetiühenduste pakkumisel neis piirkondades, kus ettevõttel on oma kaabelvõrk.