“Otsustasime lõpetada elektrimüügi tegevuse seoses sooviga keskenduda oma põhitegevusele ehk tele- ja internetiteenuse pakkumisele ja arendamisele,” kommenteeris Starman Grupi äriarenduse direktor Toomas Tiivel.

Alates 1. maist müüb Starman oma elektrimüügi portfelli Alexela Energia AS-le, kellest saab Starmani elektriteenuse klientide uus elektrimüüja.

Alexela grupi juhatuse esimehe Andreas Laane sõnul on Alexela Energia suurim eestimaisel erakapitalil põhinev energiamüügiettevõte ning ettevõte otsib järjepidevalt kasvuvõimalusi. „Oleme sisenenud maagaasiturule ning oleme valmis üle võtma ka teiste seniste energiamüüjate kliendiportfelle,“ viitas Andreas Laane.

Edaspidi asub elektriteenuse eest arveid esitama Alexela Energia. Elektripakett ja selle tingimused jäävad kliendi jaoks samaks. Samuti ei pea klient ümber sõlmima olemasolevat lepingut – kõik Starmaniga sõlmitud lepingud viiakse automaatselt Alexela Energiale üle.

Nende klientide jaoks, kes kasutavad Starmani muid teenuseid, esitab mugavamaks arveldamiseks elektriarveid ka edasipidi Starman.

Alexela Energia on Alexela Groupi ettevõte, kelle missioon on liikuda läbi innovatsiooni lihtsuse ja säästlikkuse suunas. Ettevõte asutati 1996. aastal ning ettevõtte möödunud aasta käive ulatus üle 20 miljoni euro. 2016. aasta müügimahuks on ettevõte planeerinud 21 miljonit eurot, hõlmates nii elektri-, maagaasi- kui vedelgaasi müüki.

AS Starman on Eesti juhtiv telekommunikatsioonifirma, mille teenuseid kasutab iga kolmas Eesti kodu. Ettevõte pakub fiiberoptilise võrgu baasil televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuseid ning edastab telepilti ka maapealse leviga digitelevisiooni ZUUMtv vahendusel, mis on kättesaadav 90% Eesti territooriumil. 1992. aastal tegevust alustanud Starman annab tööd 330-le inimesele.