Juulikuu kolmandal päeval lisandub Starmani kanalivalikusse kolm uut kanalit ja samas muutuvad ka mitmete kanalite asukohad nii ZUUMtv, DigiTV kui ka kaabeltelevisiooni klientidel.

Starman hoiatab, et pärast seda võib digiboks vajada uut automaatotsingut.

DigiTV kanalite valikusse lisandub digiTV R- ja Vene teemapaketti populaarne venekeelne meelelahutuskanal 1+1 International.

Teise programm peaks rõõmustama kõiki lapsi ja muidu lapsemeelseid - tuleb lastekanal Kidzone.

Kolmandaks kanaliks on programm Sony Turbo, mis on loodud neile, kes hindavad põnevust, adrenaliini ja säravaid koomikuid.

Samal päeval lõpetab Starman kanali TVC Internationali näitamise. Lisaks liiguvad digiTV R-paketist välja kanalid Discovery World ja Discovery Science. Mõlemad kanalid paiknevad edaspidi valikkanalite nimekirjas ning Looduse ja teaduse teemapaketis.

Muudatused toimuvad ka analoog kaabeltelevisiooni klientidel. Mitmetes linnades lõpetatakse ära dubleeritud Eurosport, Euronews ja Viasat Exploreri edastamine - nendel kanalitel on võimalik valida kahe audiokeele vahel.

Muudatused ootavad ees ka ZUUMtv kliente. ZUUMtv S- ja M-paketi kanalite valikusse ilmuvad uudistekanalid Euronews ja populaarse venekeelne programm TV3+, mis vahetavad välja kanalid History ja TLC. Edaspidi on need kanalid leitavad vastavalt ZUUMtv M- ja L-pakettidest.

Ka ZUUMtv L-paketis toimuvad vangerdused: lisanduvad Euronews, Kidzone ja Sony Turbo ning paketi valikust jäävad välja CNN, Silver ja Cartoon.

"Uute kanalite lisandumisega muutuvad mitmete kanalite asukohad nii DigiTV, ZUUMtv kui ka analoog kaabeltelevisiooni klientidel. Kõikidest muudatustest täpsemalt teavitame kliente juunikuu arvetel," märgib Starman.

Muudatustega mittenõustumisel on Starmani kliendil ühe kalendrikuu jooksul muudatuste kohta teate avaldamisest õigus lepinguline suhe Starmaniga üles öelda.