Ettevõtte maksude ja kulumi eelne ärikasum (EBITDA) oli 15,9 miljonit eurot, mida on 8,5 protsenti enam kui aasta varem.

Ettevõtte teatel tulenes puhaskasumi muutus oluliselt suurenenud amortisatsioonikuludest, mis on seotud viimaste aastate laialdase investeerimistegevusega . Samuti suurenesid intressimaksed, kuna ettevõte kaasas tegevuse rahastamiseks täiendavat pangalaenu.
Starman investeeris 2014. aastal 8,5 miljonit eurot võrreldes 5,7 miljoniga aasta varem.

Starmani hinnangul ei peegelda puhaskasum nende äris kuigipalju ettevõtte igapäevast äritegevust, vaid eelkõige seda, kuipalju laienemiseks või investeerimiseks kasutatakse omavahendeid ja kuipalju pangalaenu. Ettevõtte äritegevuse hindamiseks tasub vaadata käibe ja EBITDA numbrite liikumist.

2014. aasta lõpul sõlmis Starman lepingu omandamaks 100-protsendilise osaluse Leedu suurimas kaabel-TV firmas Cgates. Tehingu maksumus ulatus 56,3 miljoni euroni. Starmani ja Cgatesi eesmärk on leida kahe ettevõtte vahel sünergiat erinevates tegevustes, alates tootearendusest ja ühiste teenuseplatvormide kasutamisest kuni teleprogrammide sisseostuni. Samuti annab Cgates’i omandamine hea platvormi Leedu turu edasiseks konsolideerimiseks.