Pärast hinnamuudatust on üldised jaemüügihinnad Statoil 1-2-3 automaatjaamades:

Mootoribensiin 95 miles 1,019
Mootoribensiin 98 miles 1,059
Diislikütus miles 1,089

Statoil Fuel & Retail Eesti AS mootorikütuste tootejuht Indrek Sassi sõnul on mootorikütuste jaehinnad Eestis languses tulenevalt maailmaturu hindade jätkuvast langusest ning ülitugevast konkurentsist mootorikütuste jaemüügis. 

„Aasta lõpus oli turul ootus, et toornafta hinnalangust pidurdab sõjategevusest tingituna Liibüa toornafta ekspordi langus. Seda aga ei juhtunud ning turul on endiselt kõrge pakkumise tase. Praeguse toornafta hinnalanguse taga on ühelt poolt Venemaa ja Iraagi detsembri rekordtasemel toornafta tootmismahud ning teisalt Euroopa ja Hiina oodatust nõrgemad tööstustoodangu kasvunumbrid. Maailmaturu toornafta hinnad on nüüdseks langenud viimase 5,5 aasta madalaimale tasemele.“ kommenteeris Sassi selle aasta esimest hinnamuudatust. „Seoses kiirelt alaneva toornafta hinnaga, mis mõjutab mootorikütuste maailmaturuhindu, langevad kütuste sisseostuhinnad ka Eestis ning see võimaldab taas kord jaehinda langetada.“

Ka Neste langetas täna hommikul kell 6  kütuste tavahindu: bensiini hinda kaks senti  ja diislikütuse hinda 0,5 senti liitrilt ning ühtlustas hinnad jaamades, kus hinnatase oli tavahinnast madalam. 

Tavahinna langus on tingitud toote sisseostuhinna jätkuvast langusest. Viimati langesid hinnad 1Koos tänase muutusega on viimase kuu jooksul bensiini hind Neste jaamades langenud 14,4 senti liitrilt ja diislikütuse hind 11 senti liitrilt.

Viimati langetasid mootorikütuste jaemüüjad hinda enne jõule.