Tallinna mnt 81 asuva keskusega tehakse Saaremaa klientidele kättesaadavaks kogu Stokkeri tootevalik. Lisaks pakutakse kohapeal tööriistade ja masinate hoolde- ja remonditeenuseid. Alates 1. juulist hakkab Stokker pakkuma ka AGA tööstusgaase.

Stokker on Eesti ja Baltikumi suurim tööriistade ja seadmete müügikett, mis on esindatud 20 Baltikumi linnas. Lähima aasta jooksul plaanitakse Eestis avada veel kolm tööriistakeskust. Lätis ja Leedus avatakse samal ajal kokku kümme uut tööriistakeskust.

Kokku esindab Stokker üle 80 kaubamärgi, nendest tuntumad on Metabo, John Deere, JCB, Still, Stihl, Valvoline, Kärcher jne.

Stokkeri kett kuulub Eesti kapitalil põhinevale AS-ile Mecro, mille 2005. aasta Balti riikide konsolideeritud netokäive oli 1,37 miljardit krooni.

AS-i Mecro tegevdirektor Priit Prints kommenteerib suurenenud käivet ja lähiaja plaane järgmiselt: "2005. aasta oli meie jaoks tormilise arengu aasta, kus meie kogukäive kasvas 80%. Kui Lätis ja Leedus kasvasime kordades, siis ka Eesti-siseselt kasvas käive üle 40%. Kasv oli seotud müügivõrgu laienemisega, turuosa suurenemisega olulisemates tootevaldkondades ning üldise majanduskasvusuga. Käesoleva aasta Mecro konsolideeritud käibeprognoos on 1,8 miljardit krooni.?