Mecro tegevdirektor Priit Prints kommenteerib toimuvaid muudatusi: "Nüüdsest saame Eesti turul üheks suurimaks põllumajandusseadmete pakkujaks. Novembrikuine Agribalti ost avas meile tee teraviljakäsitlus- ja laudaseadmete turule, kokkulepe ettevõttega Rotaks-R laiendab seda veelgi." Printsi sõnul arenetakse sel alal jõudsalt ka lõunanaabrite juures Lätis, kus novembrist omandati John Deere'i esindusõigused.

Agribalti tegevjuhi kohale asub alates 2005. aasta jaanuarist senine Mecro põllumajandusseadmete divisjoni direktor Artur Gavronski.

Mecro põllumajandusseadmete divisjon ja tütarfirma Agribalt jätkavad kogu põllumajandusseadmete müüki ja hooldust ühtse kaubamärgi Stokker all. Olulisemateks Stokkeri esindatavateks kaubamärkideks on John Deere ja Kuhn põllumajandustehnika, Antti ja Stela kuivatid, Boumatic lüpsiseadmed, Arntje farmisisutusseadmed, Roxelli sigalaseadmed jm.

AS Mecro on Balti riikide juhtiv kvaliteetsete tööriistade ja seadmete müüja. Ettevõte annab tööd ligi 300 inimesele ning talle kuulub Balti riikides 16 Stokkeri kaubamärgi all tegutsevat tööriistakeskust. Kontserni eelmise aasta konsolideeritud netokäive oli 538 miljonit krooni. Käesoleva aasta oodatav netokäive on 750 miljonit krooni.