Senine saeveski juhataja Peedo Pihlak lahkub ettevõttest omal soovil 1. detsembrist. Peedo Pihlak on töötanud Imavere saeveskis alates 1995. aastast, alguses tootmisjuhina ning alates 2000. aastast saeveski tegevjuhina.

Imavere saeveski uueks tootmisjuhiks saab Jaanek Aas, kes seni töötas saeveskis osakonnajuhatajana.

Imavere saeveski aastane tootmisvõimsus on 400 000 m³ saetud puidutooteid, millest 20 000 m³ moodustab höövelpuit, 38 000 m³ akna- ja uksetootmiskomponendid ning 80 000 m³ liimpuittalad.

Stora Enso Timberi Balti tootmisgruppi kuuluvad Imavere, Näpi, Sauga ja Paikuse saeveskid ning Viljandi Liimpuit Eestis, Launkalne saeveski Lätis ja Alytuse saeveski Leedus.

Stora Enso Timber on rahvusvaheline puiduettevõte, mis pakub kliendikeskseid lahendusi puidutööstustele ja kaubandusettevõtetele üle kogu maailma. Stora Enso Timberi aastane müügimaht on 1,6 miljardit eurot ning aastane tootmisvõimsus 7,7 miljonit m³ saetud puidutooteid, millest 3,2 miljonit m³ on järeltöödeldud. Ettevõttes töötab 4900 inimest kokku 25 saeveskis ja 23 järeltöötlemistehases üle kogu Euroopa. Stora Enso Timber on metsatööstuskontserni Stora Enso osa.